fake orgasme

Det er menneskeligt at fake

Mette og Nikolaj har sex, og Mette har tænkt sig at fake orgasme. Mette gider egentlig ikke sex i aften, men tænker at ok, så lad ham. For et par dage siden sagde han noget om at sex jo var en vigtig ting i et parforhold. Men snakken om hvor tit de skal have sex, er ikke en snak, hun orker at tage lige nu. Så hun tænker: Du får sex og jeg får fred.

Han gør sig umage for at det skal være spændende: Forskellige stillinger, slikker hende lidt indimellem, nulrer hendes bryster. Lige meget hjælper det, hun har bare ikke lyst i aften.

Hun kan også mærke at hun er ved at blive tør, og det gør ikke bedre. Det er på tide at det får en ende.

Så hun tager fat om hans hofter og støder sig hårdere imod ham. Hun åbner munden, lægger hovedet lidt bagover med lukkede øjne og trækker vejret hurtigere, laver de lyde hun plejer lige før hun kommer indtil hun slutter af med et højlydt ”Åhh!”, og så slapper hun af. Få sekunder efter kommer Nikolaj.

– Det var dejligt, siger han. Og det var det vist også for dig, skat?

Han falder hurtigt i søvn. Efter et par minutter lister Mette ind under sin egen dyne og lægger sig til at læse.

Rigtig mange faker orgasme, særlig kvinder. Nogle faker altid, andre bare en gang imellem. Men hvorfor?

Man vil gøre partneren glad og tilfreds

De fleste faker for partnerens skyld. Og det er jo egentlig et godt og kærligt motiv. En god partner har forventninger om at når man har sex, skal det være dejligt for begge. Helst skal man få orgasme samtidig som et enormt fælles klimaks. Hvis man ved at man ikke kan indfri de forventninger, kan man jo lade som om – og så bevarer partneren bevarer billedet af sig selv som en fantastisk sengekammerat.

Men selv om motivet er godt, er det en rigtig dårlig idé at fake i et fast forhold, for her bør man kunne tale om tingene, også sex. Har Mette ikke fortalt Nikolaj, hvad han kan gøre for at hun skal få orgasme? Hvis hun konsekvent faker, får de aldrig snakket om hvad hun bedst kan lide, og hun får aldrig orgasme sammen med Nikolaj. Det er i det lange løb en dødssejler for forholdet.

Men en gave kan man jo godt give af og til. Så fortæller man lige ud, hvordan det er: – Jeg har ikke lyst i dag, skat, men hvis du vil har jeg ikke noget imod at give dig en gang lækker sex, eller et hurtigt godnatknald, eller hvad der nu måtte være. Så er det min tur en anden gang.

Man forsøger at hidse sig selv op

Så er der dem der faker i håb om at varme så meget op under sig selv at de får orgasme, en slags selvsuggestion, sexlivets fake it till you make it. Og det kan måske godt fungere en gang imellem. Hvis det handler om at fokusere på og forstærke følelser man allerede har, kan det godt virke som en slags træning i at få orgasme.

Man tror at alle andre har de vildeste orgasmer

Nogle faker, fordi de ikke ved, hvad der er normalt. De tror at alle andre får de mest fantastiske orgasmer efter max fem minutters almindeligt samleje – så det må de også hellere lade som om de får. De er bange for at blive set som unormale. Frigide, hed det i gamle dage med et meget negativt ladet ord, og det betyder kold. Så for at fremstå som sexede og sanselige elskere eller elskerinder, smører de ekstra meget på kropssprog og nydelyde.

Denne type snyd er lidt mere udbredt i engangsknald, hvor der måske ikke lige er lagt op til den helt store samtale om lyster og ulyster.

Man vil sove…

Og så er det dem der faker for at så at sige få det overstået, ligesom Mette. Nærmest en lille hvid løgn, der ikke skader nogen, eller? Så skulle hun måske hellere lade helt være, og lade Nikolaj ligge dér med sin lyst, indtil den dampede af. Det er jo ikke en menneskeret at få sex, bare fordi man har lyst – heller ikke i et fast forhold.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.