Den ustyrlige lyst

Sex er et område, hvor kulturen altid har prøvet på at styre vores adfærd – og måske det område, der har været sværest at styre! For når lysten sætter ind, går fornuften ud. Foredraget handler om de utrolige kræfter og besynderlige tiltag, der gennem tiden er sat i spil for at holde seksualiteten i skak. De påvirker os endnu i dag, og meget af det er så indlejret i vores tankegods at vi tror det er ”naturens orden”. Men er det sandt? Det vil jeg gerne få mine tilhørere til at tænke over.

 

 

 

2 replies
  1. Torben
    Torben siger:

    Vores primære sex organ er hjernen! Det er der lysten starter og opbygges. For begge køn. Og da mænd ikke kan kontrollere kvinders (sexuelle) tanker og dermed deres lyst, har de anvendt alle mulige krumspring og etableret en lang, tragisk kulturel undertrykkelse af kvinder – som eksisterer den dag idag.
    Kun kvinder kan redde kvinderne ud af den situation – derfor er Dittes råd og vejledning lige så vigtig som Inge og Steen Hegler i 1960erne.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.