knibeoevelser maend

Rigtige mænd træner også bækkenbunden!

Helt ærligt. Knibeøvelser er da for kvinder?

Muskler mister kraft med alderen. Det gælder også bækkenbunden. Ved du hvad det betyder for dit sexliv?

Musklerne i underlivet er vigtige for at du kan få rejsning og at holde penis stiv. Med god muskelkraft i bækkenbunden kan du bedre kontrollere udløsningen, til glæde for både dig selv og partneren. Og når musklerne trækker sig rytmisk sammen under orgasmen er de med til at give dig følelsen af vellyst. Så stærke muskler giver også bedre orgasmer.

Musklerne i bækkenbunden er som en tyk hængekøje, der kan strammes og løftes op og også kan slappe af. I hængekøjen er der passager for urinrøret og tarmen, og for kvindernes vedkommende også skeden. Når bækkenbunden slapper af og hængekøjen sænkes, kan urin, luft og afføring passere ud.

Hvis du ikke er i stand til at stramme sin bækkenbund, kan både blæren og tarmen altså tømme sig, uden at du har styr på det. Så er det at du i første omgang begynder at prutte og smådryppe lidt. Du skal måske tit på toilettet og når ikke derud i tide. Og det bliver bare værre, hvis du ikke styrker musklerne. Det gælder for mænd såvel som for kvinder.

Gør sådan her, når du træner din bækkenbund

 

Knib omkring endetarmen, som når du skal holde på luften

Knib alt det du kan og tæl langsomt til 10

Slap af, tæl til 10 – og knib igen

 

Hvis du er usikker på om man har fat i de rigtige muskler, kan du i første omgang prøve at knibe, når du ligger på ryg med bøjede knæ. Det gør det lidt lettere. Du kan også prøve på at afbryde strålen, når du tisser. Hvis du kan det, er det de rigtige muskler, du bruger.

Når du kniber rigtigt, kan du mærke at endetarmsåbningen trækkes indad. Penis skal bevæge sig lidt opefter, når du kniber. Det er ikke musklerne i lår, ende eller mave, du skal bruge. Du kan også lægge en finger på spidsen af halebenet (det er nede mellem balderne, oven for endetarmsåbningen). Når du kniber, skal du kunne mærke hvordan det bevæger sig indad under din finger.

Brug et kvarter på øvelserne hver dag. Det er med bækkenbunden som med andre muskler – de bliver kun stærkere, hvis de skal præstere noget, de ikke kan. Regn med at det tager nogle uger, inden du begynder at mærke resultater. Og begynd at glæde dig til et bedre sexliv!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg accepterer Privacy Policy

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.